Krasslig

Hej allihop!

Mammsen och jag åkte tog en sväng tidigare idag. Köpte kaninmat och åkte en sväng hem till kusinerna, till familia och sedan en runda inom väla där jag köpte ett par mysbyxor. Har vi inget annat för oss imorgon blir det nog att vi åker tillbaka till väla och lämnar mysbyxorna eftersom dom var förstora :(

Buhu. Det känns som om jag har svalt en stor sten och sandpapper i halsen. Och nej, det är inte alls skönt! Skit. Aja, jag får väl återkomma när jag piggnat till igen.





Next up: Spinning

Ikväll blir det spinning för första gången detta året och gissa vem som kommer vara trött efteråt?

Igår fick jag och Oliver för oss att ta tag i det här med att bli receptionister. Jag har hjälpt till i receptionen i flera månader nu och känner att jag kan en hel där nu. Igår bestämde vi oss alltså för att sätta lite fart på det och sa till vår värdansvariga och hon skulle kolla upp om vi (Jag & Oliver) skulle kunna ha ett pass i receptionen tillsammans. Får hoppas på att vi kan bli receptionister så fort som möjligt! :D


EDIT:
Jag överlevde! :]


Porträtt Mathilda


En utav bilderna från igår på Mathilda. Dom flesta bilderna blev inte alls bra, bättre lycka nästa gång!

Vanligaste orden i min blogg


Hittade nyss en sida på någon blogg där man kunde se vilka ord som var vanligast på sin egen blogg. Ska, bara, fick verkar vara några av dom orden jag använder mest här, höh =] Wopps, glömde länka till sidan men här är den iallafall.

Porträtt Oliver


Igår var första gången jag fotade en kille lite mer seriöst än att bara ta några flamsbilder i skolan eller så. Oliver fick ställa upp och bilderna blev väl helt okej. Ska försöka redigera bilderna lite innan jag skickar över alla till honom :)

AMERICAN HISTORY X

Just nu håller jag på med läxan som vi fick innan jullovet och jag kommer verkligen ingenstans. Den ska vara inne imorgon så det är bara att sätta igång!

Annars idag ska jag in till stan och fota Mathilda ett tag. Johanna ska även vara med och hjälpa till idag. Sedan ska vi möta upp Oliver och därefter ska vi leta upp något ställe att fota på och efter de ta bussen till Valhall och fota. Om jag sen hinner ska jag möta upp Emily och fota henne med, stressigt men de fixar sig :) Tur att Johanna hjälper till idag.

Hejhopp!

I love to walk in the rain


Internet lever sitt egna lilla liv


Hej allihop!
Vårt internet här hemma lever sitt egna lilla liv.
Ena dagen fungerar det perfekt och andra dagen känner det sig helt enkelt för att ta en paus. För några dagar sedan skulle vi fixa med internetet (heter de så?) och vipps så la allting av och vi fick inte tillbaka de. Det slutade med att mamma fick ringa till de personer vi känner som kan någonting om internet och fråga hur vi skulle göra, så idag kom en person och kollade på de. Och sedär, nu sitter jag här och bloggar ännu en gång! Tack!

Men men, veckan har spenderats på förskolan villervalla och det är helt okej där. Visst händer det en del speciella saker där, men annars är allt kanon. Fredagen var den konstigaste dagen denna veckan. Jag åkte upp till busshållplatsen och ställde mig där och väntade på bussen som skulle vara där 07.47 och när klockan var 08.02 ringde jag pappa så han fick köra mig i dig istället. Dålig stil att bussarna inte kan hålla tiderna!

Förövrigt sitter jag här och lyssnar på musik och kollar på scrapsaker som jag såå gärna skulle vilja klicka hem, men frågan är om jag kommer använda det mer än en gång..

Tjohej!


om issilina

Namn: Caroline Björk
Född: 1992-04-04
Ort: Ängelholm
Intressen: Foto, Scrapbooking, Friskis&Svettis
Just nu: Går barn- och fritidsprogramet, första året


FOTO
Jag började fota lite grann med familjens digitalkamera, canon ixus 40. Intresset för fotografering växte jättemycket över sommaren 2008, då jag mest fotograferade växter, solnedgångar, havet. Julen -08 var min enda önskning en egen systemkamera. Och vad fick jag.. En systemkamera, Canon EOS 400D, min egna kamera och om jag var glad kan ni ju gissa. Därefter har jag köpt tillbehör som objektiv, batterigrepp, blixt, reflexskärm - Läs mer här

SCRAPBOOKING
Jag har alltid varit en pysseltjej. Älskar att fixa och trixat med  växter, foton, inredning, att klippa och klistra. Sommaren 2007  hittade jag en sida på google med en scrapbooking och de hade jag aldrig hört talas om tidigare. Jag blev intresserad och kollade upp de och tillsist hittade jag massor utav saker på tradera, en scrapbooking affär och en mässa som skulle vara i helsingborg bara någon vecka efter. Så dit åkte jag och köpte saker för flera hunda och sen dess har jag hållt på med de. Dock ligger de nere just nu men de kommer väl igång snart igen :)

FRISKIS&SVETTIS
Det började med att friskis&svettis låg inne i Ängelholm men startade sedan närmare mig. Mamma som aldrig skulle börja träna följde med dit och väntade medans jag jympade men till slut blev hon också sugen och köpte ett träningskort. Sedan dess har vi varit fast och just nu är jag barnvärd.


Kvällen hos erik

Bilderna får tala för sig själva, heh.







Porträtt Johanna

                                          Porträtt: Johanna   |    Foto: Jag

Jag lever fortfarande..

Tänkte bara släng in ett inlägg och berätta att jag faktiskt lever. 8 timmar med massa bus på en förskola + friskis&svettis i timmar = en trött och irriterad Caroline! Återkommer imorgon när jag (antagligen!) inte är lika trött,

Bara vara hemma

Idag har var en såndär mys dag när man bara är hemma och göra absolut ingentig. Okej, någonting har jag ju gjort. Tillexempel städat mitt rum, som bestod av några berg. Nääästan att man ställa sig på andra sidan av Ängelholm och se de stora bergen i mitt rum. Men nu så är det borta [Läs: men kommer tillbaka vilken dag som helst!] 

 


Dagens mums..



Kvällens mat var väl inte den nyttigaste precis, höhö. Tur att
praktiken börjar nästa vecka, för där lär man få motionera en del.
(Förskola, v 4-11 + 19-21)

Sängen står på sin plats och jag tror den väntar på att jag ska
komma och lägga mig. Grey's Anatomy står det på kvällens
filmlista. Hej hopp!

Fredag

Äntligen fredag!
Jag är trött som in i och har ont i nacken.
I skolan hade vi prov och fick reda på hur vårt förra prov gick. på eftermiddagen hade vi idrott och smart som jag är så glömde jag min väska men alla mina saker i på friskis&svettis och dom öppnar inte förrens på söndag igen. Kul att inte ha några pengar eller kunna förbereda sig inför praktikveckorna som börjar redan på måndag. Tur att mamma var i stan och kunde köra in om och fråga om någon kunde öppnar där!

Ikväll blir det Let's dance och fruktsallad, mums!


Woopps..

Höhö, inte blir det mycket bloggande när man har många bollar i luften. Skolan har percis börjar och denna terminen ska jag satsa på skolan!
Imorgon fick vi ledigt från skolan då vi började 10.35 och endast har en lektion. Istället blir det en runda till väla och kanske ner till Malmö eller Lund tillsammans med Alice. Vid 5 tiden ska jag in till friskis&svettis och passa barnen ett tag :)

Skola + Friskis

Nu har jag varit hemma en timme och håller på att fixa hem The sims 2 och lyssnar på musik. Idag fick jag även hem mitt SJ Prio kort så nu kan jag flänga runt i Sverige :)
Ikväll ska jag antagligen hem till Jasse och låna hennes The Sims och sedan till friskis&svettis i två timmar.

Nu blir det mat, ha de bra! :)


Friskis&Svettis

Igår blev det friskis&svettis hela dagen. Jag är barnvärd & värd och mamma är värd. Först var det en träffa med värdarna. Sedan åkte jag och mamma upp och handlade lite. När vi var klara blev det ner till Friskis&Svettis igen där det var bingo som gick ut på att man skulle hälsa på dom andra som var där och sedan fick man sätta en bock att man hälsat. Efter det blev det KickOff och sist julklappsutdelning. Julklappen var en knallröd väska som man kan ha både träningskläder och viktiga papper i :)





Göteborg

I fredags tog jag och Janni som sagt tåget till Göteborg redan klockan 08.13 och kom inte hem förrens 20.40. När jag kom hem var jag helt slut, därav inget bloggande.

Dagen i Göteborg var jätte roligt och vi hade kul. Dom sista timmarna blev tyvärr lite långtråkiga så vi satt och väntade på tåget i ungefär en timme men vi hade kul ändå :)



Resan blev billig eftersom biljetterna endast kostade 25:- resan.


Köpte ett linne med djup rygg på Rut med flera för 49:-


Och en kofta på H&M för 149:-. Vet inte riktigt om jag ska behålla den eller lämna tillbaka :/

Imorgon väntar Göteborg



Men åh, bilden blir helt konstig i bloggen :/

Idag har det inte hänt så mycket. Har mest tagit hand om mamma, kollat på grey's anatomy som jag ska fortsätta med strax. Idag ska jag gå och lägga vid i tid eftersom jag och Janni åker upp till Göteborg en runda imorgon. Tåget går 08.13 från ängelholm och om jag ska var hyffsat pigg så är det bäst att lägga sig i tid.

hur sorterar ni era bilder?



Nu har jag suttit här i minst en timme och försökt sortera mina bilder så jag sedan kan beställa hem några. Just nu har jag "bara" 165 mappar kvar att sortera.

När jag tömmer minneskortet lägger bilderna sig efter datumen och jag har låtit de vara så. Men just nu har jag ingen koll alls vart bilderna ligger. Det är jätte svårt när man letar efter en bild och måste gå igenom alla mapparna...

Min dag

Dagen har spenderats på väla där jag hämtade min mobil och jag fick den i grå som jag ville ha!
Sedan åkte vi och lämnade tillbaka ett par hörlurar på pc city och sedan hem igen.

I eftermiddag har jag haft mitt värdpass på friskis&svettis,
Mitt pass var i två timmar och såklart fungerade inte kassan och där var fullt utav folk.

Nu ska jag lägga in musik i mobilen och sen lägga mig och kolla på film =)


Fotorunda



Idag bestämde jag mig för att faktiskt gå ut! Har legat inne flera dagar och kollar på desperate housewive, paradise hotel och greys anatomy. Påvägen ner till havet mötte jag katten på bilden som ville bli kliad. Jag stannade kvar i 10 minuter och klappade katten. Eftersom jag stannade så missade jag solnedgången som jag hade tänkt att fota. Så inga bilder på solen denna gången utan på katten och lite annat.

Lilla Amina


Fina Amina


Lilla Ludde



Sitter och kollar igenom gamla bilder nu och hittade denna bilden på lilla Ludde från början på förra året.


oh no..

Idag fick vi hem massor utav ved som vi ska elda med nästa vinter. Vi håller nu på att flytta all veden från gatan till väggen där det ska vara, gissa vem som kommer ha ont i ryggen imorgon?


01-01-2009

Första dagen på året.
Till att börja med måste vi säga grattis till min lilla wovve som fyller hela 5 år idag! GRATTIS! Tänk vad tiden går fort, vi hämtade henne när hon bara var några månader gammal och nu är hon redan 5 år!

Kvällen har spenderats hemma tillsammans med familjen. Vi åt god mat, kollade på film, åt efterrätt, fotade rakterna och hade mysigt tillsammans. 12 slaget blev inte speciellt lyckat. Mamma och jag gick ner till havet för att fota raketerna som jag har längtat efter hela dagen. När klockan äntigen slår 00.00 så kommer det ca 5 pang, sedan slutar de. 5 minuter senare startar dom en ny låda som ska skjutas upp, men.. den började brinna. Jättekul när man har sett fram emot det hela dagen! Men men.. några bilder blev det, dock blev dom flesta totalt misslyckade!


RSS 2.0