Malmö

Då var det dax att skriva av sig lite. Idag har jag och Janni varit i Malmö hela dagen. Svin kallt och regnit. Köpte inte något speciellt utan vi åt bara där. Vid 16.00 satte vi oss på tåget hem igen, men kom på fel tåg. Så vi fick åka upp till Lund, byta tåg till Helsingborg, åka upp till Helsingborg och sen hoppa på andra tåget hem till Ängelholm. När vi sedan var framme gick jag till friskis&svettis och träffade mamma, johanna & ebba och sedan tränade vi.

Imorgon blir det Lund med familjen och kanske James Bond på kvällen :)

Caroline har shoppat...


→ Några nya scrapp-papper :)

Höstmarknad

Idag åkte jag och mamma till Höganäs för att gå på höstmarknad. Det är så hilma mysigt när man går runt där och små fryser och kollar på alla stånd. Hittade ett par söta knästrumpor och lite annat. Efter att ha gått på marknaden någon timme gick vi tillbaka till bilen och åkte till väla för att hitta kläder till kalaset imorgon. Men nix, vi hittade ingenting. 

Innan vi åkte till marknaden körde vi inom storyhouse i stan och köpte 9 olika papper till scrapbooking. Jag bokade även tid hos Studio Stil i stan för färgning och noppa överbrynen :)

 

Hemklickat - Uggs liknande skor


U g g s   l i k n a n d e   s k o r   f r å n   E l l o s . s e , 2 4 9 : -
Visst ser dom ut att vara hur mysiga som helst? Påminner om mina mystofflor från friis & co, får hoppas att dom kommer hem snart :)

Hemklickat - Anna Pihl Säsong 3


A n n  a   P i h l   S ä s  o n g   3   A v s n i t t   2 1 - 3 0
Igår klickade jag hem Anna Pihl från discshop.se för endast 179 kronor. Antagligen kommer hem hem i början av nästa vecka, så nu har jag någonting att göra på lovet iallafall :)

BreeeeevFick hem mina saker för några dagar sen.
Från Nelly - Mysskor från Friis & Co
Vita kuvertet - Qk Tomte
Lovefilm.se - Anna Pihl säsong 1

Bli medlem

Tänkte berätta om vilka sidor jag är med på. För att ni också ska kunna bli medlemmar är det bara att klicka på själva bilden, så kommer ni direkt till sidan - sen är det bara att börja samla poäng. Lycka till!


Klicka och bli medlem här
Du samlar poäng och sedan växlar in dem och får presentkort hos aningen GAMES eller SIBA. Det är ganska lätt att samla poäng, dock har jag inte fått ihop till någont presentkort ännu.
Klicka och bli medlem här
Du samlar poäng genom att bland annat besöka hemsidor och får riktiga pengar, aningen hemskickat eller insatt på ditt bankkonto.Klicka och bli medlem här
Du samlar godisbitar och poäng. Dina poäng växlar du sedan in till godis.
Jätte lätt att samlar godisbitar, jag har själv precis lagt till en order!


Lördag 081018

Igår kväll blev det att jag tog bussen vid sex tillsammans med melle emma frida och amanda till vejby. Där träffade vi oliver och jasse, sen kom dennis och någon till. Därefter stack vi hem till flaggan och tja, vad gjorde vi egentligen? Lekte kurragömma, kollade på idol, snackade, stod på gatan och snackade med grannarna. Låter skit tråkigt, men så jävla kul vi hade!

Idag hänger inget speciellt. Håller på att samla poäng på gratisbio, har redan kommit upp i över 700 poäng :)


Hemklickat - Friis & ComDessa mysskorna har jag spanat in på Chique, för 199:- plus frakt.
Har tvekat på dom ett tag nu, men hittade dom för endast 149:- på Nelly, fraktfritt dessutom.
Och nu har jag såklart klickat hem dom :)

Ta tag i bloggandet igen!

Ojdå, denna bloggen har mer eller mindre varit död dom senaste veckorna. Ska försöka ta tag i den igen :)

RSS 2.0