Lotty håller på att baka en liten kaka


Tick tack, tick tack.... Evert har blivit sjuk :(

Min lilla Evert (min kanin) har fått några konstiga utslag på ryggen :-( mamma har fått ringa runt som en galning till olika veterinärer för att få reda på vad det kan vara. Har varit jätteorolig dom senaste dagarna. Men i alla fall, på måndag ska han till veterinären och få sin första spruta. Tre stycken ska han få med en veckas mellanrum. Det svider i plånboken, men nej.. Evert ska inte avlivas utan han är värd mer, så det spelar ingen roll om de kostar 10 kronor eller 1000 kronor, han ska bli bra! Känns som om tiden går jättesakta nu, vill bara att de ska bli måndag så det slutar att klia!


Här är en bild på söta Evelina som är Lina och Everts lilla unge. Ser ut som en kopia av Evert :-)

Puh! Äntligen färdig städat, nu blir de robinson

Inget damm kvar på hyllorna, inte en enda fläck på golvet och det bästa av allt, nybäddat! Som belöning blir de robinson och godis :-) Sen ska jag bädda ner mig i sängen och läsa, gråta en skvett, läsa några sidor till i "om jag kunde drömma", sen kommer jag sova gott :-)


Tips: Gratisbio, en kanonbra sida!


Gratisbio
är en kanonbra sida! Du samlar poäng genom att besöka länkar, värva vänner m.m. När du nått upp till en viss poäng kan du växla in poängen mot antingen biobiljetter eller presentkort. Jag har samlat på mig poäng och har snart kommit upp i tillräckligt för att få ett presentkort på 700 kronor och det har varit jättelätt! :-)


Du samlar poäng genom att shoppa över nätet - ska du tillexempel handla på nelly.com får du en del av summan i poäng. Du kan även klicka runt på olika sidor, deltar i tävlingar, värvar vänner m.m.

200 poäng: 1 menybiljett till bion
400 poäng: 1 biobiljett/ presentkort på nelly 100kr
500 poäng: Valfri tidningsprenumeration/ 200 kr på ditt unibet-konto
1000 poäng:  SuperPresentkort på 300 kr/ presentkort på nelly 300 kr
1500 poäng: SuperPresentkort på 500 kr/ presentkort på nelly 500 kr
2000 poäng: Superpresentkort på 700 kr

När du fått ihop tillräckligt med poäng växlar du in dom mot antingen biobiljetter, presentkort från SuperPresentkortet, Nelly, Unibet och Greatdays.

Varje månad har gratisbio tävling/-ar. Bland annat en tävling som pågår just nu, 10 personer vinner varsin prenumeration på en valfri tidning. Sedan har dom ännu en tävling där den person som värvar 333 medlemmar först vinner en minidator.
Vill du också samla poäng och få gratis presentkort? Bli medlem här  och få (50)+25 poäng extra av mig!

bloggpaus

Idag är ingen rolig dag, tar en liten bloggpaus..

TisdagsTema - TräTisdagsTemat denna veckan var Trä som ni ser. 
Här har vi staplat upp ved inför vintern :-)

Trollehallar
Övningskört, trollehallar och fixat i trädgården

Idag övningskörde jag till Trollehallar med familjen. Där skulle vi kolla på en ravin och hur det slutade behöver jag inte ens tala om.. Man skulle följa en lång stig och när den tog slut skulle man uppför ett brant berg/backe. Och brant är nog vad man kan kalla de! Vägen upp gick jättebra, men på vägen ner trodde jag nästintill att vi skulle ramla ner. Lutningen var alltså jättebrant och det kändes som att man varken kom upp eller ner. Lillebror fick klättra upp igen och hjälpa mig och mamma ner, haha.

När vi väl kommit ner gick vi ner till sjön och fikade ett tag. Bitzy fick bada och jaga pinnar. När vi var klara övningskörde jag till crossbanan. Lillebror längtar nog efter att få börja köra där. Sedan körde vi hem och fixade i trädgården :)


FREEEEDAG!


Äntligen fredag! Kort vecka som gått jättefort. I veckan var det tänkt att jag och en kompis skulle kolla på HIF - Hammarby, men det blev inget med de. Istället åkte vi in till Helsingborg och köpte vars en glass och åt vid kärnan.

Idag hade vi tre lektioner i skolan. Första lektionen blev det en massa lek utomhus, spelade boule, kubb och plockepinn. Andra lektionen kom en kvinna från ungdomsmottagningen och pratade. Den sista lektionen var idrott, där vi själva fick bestämma vad man ville göra. Slapp dag med andra ord :) Efter skolan åkte jag hem och bytade om och sedan tog bussen in till stan och åt glass med Jasmine <3

Kollade på Talang 2009 nyss och nu ska jag fixa till min header hade jag tänkt :)

TisdagsTema - GodisTisdagsTemat var godis denna gången och här har ni min favorit :)
Vad är ditt favorit godis?

Hunden SylixHunden Sylix fick också vara med på en hörna :)

Nytt liv påvägLotty och Björn väntar på att Noel ska komma :)

Jasmine A


Glad påsk!


Bigfoot

Att umgås med lilla Jasse är visst farligt. Hennes fötter skulle kunna klampa ner vem som helst :-O


Konsten att underhålla sig själv


Tävling

Jag är med och tävlar om en Grenhängare från Pluto Produkter hos Skönt hemma. Tävlingen hittar du här och avslutas fredagen den 24:e :- )

(Bilden gick tydligen inte att ladda upp, försöker senare)

happy happy!

                                                                        I förrgår gick en auktion ut på tradera som jag jättegärna ville ha. Satte uppe till kvart över elva bara för att vara säker på att jag skulle vinna den. Dom sista minuterna satt jag och stampa med fötterna och hoppades på att ingen skulle lägga bud i sista minuten. Rätt vad det är så står det att auktionen är avslutade och jag vann den! Gissa om jag blev glad :-) Dagen efter (igår alltså) hade jag fått en mail om att betala in för den och 10 minuter efter var betalningen överförd. Sedan skickade jag ett mail till tjejen och önskade om att hon skulle lägga på klänningen såfort hon fått pengarna så jag kaaaanske skulle kunna få den innan helgen.
Idag när jag sprang och hämtade posten trodde jag faktiskt inte att den skulle ligga där i men jo, det gjorde den faktiskt. Snacka om snabb leverans..

Jill Johnson


Mums fillibabba


the churchR u b r i k


Hoho, jag fyllde 17 år idag!

Sedär ja, ett år äldre men ingen skillnad för de. Dagen har varit kanonbra. Började med att mamma och pappa kom in och sjöng imorgon och sedan gick jag upp halv åtta, kryss i taket! Sedan ringde mamma på en annons i tidningen om fisknät som vi åkte och köpte i Båstad. Därefter blev det en sväng till maxi där vi köpte sakerna till släktkalaset och sedan hem igen. Vid halv sex kom de flesta och sedan kom Jasse :) Har skrattat så mycket att magmusklerna fick sig en sväng. Nu blir det film och sedan godnatt :)
OCH TACK FÖR ALLA GRATTISSMS, FACEBOOKMEDELANDE OCH ALLT VAD JAG FÅTT!


RSS 2.0