en låång dag

Idag var det skola (nu blev ni allt förvånade va?) och vi hade tre långa lektioner. Första lektionen fick vi i uppgift att göra ett stort arbete som sak vara inne vecka 36, sedan redovisning på det vecka 37. Andra lektionen fick vi välja varsen uppgift att göra nästa vecka när vi ska lära känna ettorna som börjat gymnasiet precis. Jag och Jasmine ska ha fiskedamm och låta alla ettorna få vars en godispåse. Imorgon ska vi planera allting i detalj och sedan ska vi åka och handla allting vi behöver, fixa lakan, fixa fiskar, fixa foton.. hur mycket som helst! Nu kommer tydligen inte Jasmine imorgon och nej, jag tänker inte gör allt de där själv. Isåfall får alice hjälpa mig ;)

Nu ska jag plugga klart, försöka hitta en arbetsplats att åka till och intervjua dom där, sedan ner till friskis&svettis och täna ett tag. Sen, det bästa av allt, jag och Janni ska på bio och kolla beck! :D:D

en tråkig rubrik

Hej bloggen!
Idag började vi 9.10 och slutade 11.40. Därefter var det tänkt att jag skulle in till stan med A & J. Men så blev det inte eftesom jag var skittrött och bara ville sova. Medan jag väntade på mamma  träffade jag Janni och pratade lite om hur vi ska göra i September och Göteborg. Därefter åkte jag hem och lämnade mina saker för att sedan åka till stan. Där lämnade mamma mig och lillebror så vi gick och åt Kina mat, blä..

Annars idag har jag legat i sängen med huvudvärk och kollar på män som hatar kvinnor och 17 again. Nu ska jag ut med hunden, sedan sova. Natti! :)

Emily & PoffeNågra bilder från när jag följde med Emily till hennes sköthäst, Poffe.

Idag skulle jag egentligen fotograferat Gry. Istället har jag möblerat om mitt rum, vet inte riktigt om jag ska ha kvar det såhär eller om jag ska flytta tillbaka allt som jag hade det från början.

--------------------
En inbrottstjuv kom in och började rota i en låda. Ägaren till huset vaknade och frågade:
- Vad gör du?
- Jag letar efter pengar.
- Bra! Väck mig om du hittar några.

Behind the scenes - Jasmine


Ebba, till vänster var och med tog bts-bilder. Jasmine fick själv hålla reflexskärmen, eftersom assistenterna tog fikapaus.

Haha, förlåt Jasmine! Denna bilden skrattar jag lika mycket åt varje gång jag ser den :-)

Här är då Johanna & Ebba som skulle vara assistenter, och vad dom gör har jag ingen aning om :-P

Jasmine stod uppe på stranden och bytade om, medan Ebba försökte få reflexskärmen att lysa rätt. Haha, eftersom det blåste så mycket slutade det med att Ebba inte kunde hålla emot den längre och ramlade ner i backen. Haha, som vi skrattade..

Ja, denna gången gick det väl inte så bra med fotandet. Johanna och Ebba hade fika paus, det blåste som fasen, sanden smällde på kroppen och håret bara flög runder. Men några bilder fick vi till med :)

JasmineModell:
 Jasmine | Fotograf: Jag

Första skoldagen är avklarad. 1,5 timme med massor utav information. Kändes skönt att skolan kom igång igen, fram tills det att vi såg schemat! Herregud, slutar 17.00 några tre dagar i rad! Och på fredagarna slutar vi inte förrens 16.15, kommer ju vara helt slut på fredagarna. Men men, bara att bita i det sura äpplet, får hoppas på att tiden går fort även detta läsåret.

Just nu håller jag på att redigera bilder från fotograferingen med Emily och hästen Poffe. Riktigt fina blev dom! Ikväll ska jag till Friskis och träna hade jag tänkt :)

Full rulle hela dagen

Musiken går på högvarv, dammsugaren likså. Fönsterna står på glänt för vädring. Tvättmaskinen har snurrat hela dagen, allt är nu upphängt i den friska vinden. Alla hyllorna är avtorkade, alla golven är torkade, garderoben är rensad, höstkläderna är framplockade. Nu är jag redo för hösten!

Emily


 Modell: Emily | Fotograf: Jag


Igår åkte jag och Jasmine in till Råbocka för att fota henne. Sedan kom Emily dit för att kolla på, så vi passade på att ta några bilder på henne också. Johanna var med för att hålla reflexskärmen, men på något konstigt sätt gick den sönder(?)


Puh, vilken värme!

Puh! Snacka om att det är varmt idag. Nästan som i Thailand, fast bara nääästan ;)
Nu ska jag ta mig en sväng till väla och fixa några saker och sedan möta upp Jasmine för att åka in till stan.
Hörs senare!


Jag saknar att få ligga på stranden i flera timmar.

Kata viewpoint

Nu börjar jag sakta men säkert landa på jorden i igen. Att vända tillbaka dygnet med 5 timmar är ganska jobbigt. Man blir trött tidigt på kvällen och vaknar redan vid 7 på morgonen.

Egentligen var det tänkt att jag skulle åka upp till stockholm imorgon, men så blir det inte. Istället ska jag hjälpa till och vara fotoassistent på Emelie Ohlssons fotokurs. Jasmine har också anmält sig, fast som modell. Hihi, skojigt :)


Men oj, va suddiga bilderna blir. Iallafall, Kata viewpoint.

Hemma från underbara Thailand


Bild från Khai Island.


Nu är jag hemma efter två fantastiska veckor i Thailand. Vädret har varit kanonbra och det regnade knappt någonting. Hotellet, Centara i Kata Beach, var toppen. Ja, Thailand ska jag absolut tillbaka till! Det jobbigaste var resan, ca 11 timmar.

Efter en lång resa hem åkte vi till hundpensionatet för att hämta min vovve. Åh, hon blev så glad när vi kom!

Jag kan ju skriva flera timmar om hur underbart Thailand är.. Har ni inte varit där, så tveka inte att åka!!

Kram


RSS 2.0