IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND!

Imorgon är det dax, jag åker till Thailand!
Fyfansen vad skönt det ska bli!!  Dock kommer jag sakna Bitzy. Lämnade henne på hundpensionatet idag och åh, lilla bebisen :( Men nu får vi se det som en avkoppling, hon trivs ju där jättebra och det vet vi redan.

Imorgon lyfter planet från Danmark 14.35 så jag åker hemifrån vid kvart i 10 på förmiddagen.
Om två veckor är jag hemma igen men jag ska verkligen njuta av dagarna där nere. Får se om vi hittar något internetcafé i närheten :)

Skapa en fotobok med dina egna minnen


Fujidirekt har ett kanonbra erbjudande just nu. Där får man skapa en egen fotobok alldeles gratis, till ett värde av 344:-.
Det enda man behöver göra är att man skriver ett inlägg i sin blogg på minst 100 ord. Sedan publicerar man det i sin blogg eller hemsida. Därefter är det bara att sätta igång att välja bilder!

Fujidirekt fotobok är en perfekt bok att samla minnen i. Tillexempel bilder från en resa, från barnens uppväxt, ert bröllop, en minnesvärd dag eller varför inte en fotobok med bilder och text att ge till din flick/-pojkvän?!

För att skapa en egen fotobok installerar du en programvara som finns att ladda ner på Fujidirekt's hemsida. Därefter kan du sitta i lugn och ro och bestämma själv hur du vill att den ska se ut. Bland annat kan man beskära bilderna, redigera och lägga till olika efekter och ramar. Du kan alltså själv bestämma hur den ska se ut.
När du bestämt hur fotoboken ska se ut är det bara att ladda upp fotoboken. 4 veckor senare kommer fotoboken i brevlådan och du kan sedan visa upp din fina fotobok för dina käraste :-) Superenkelt och snabbt!

Ta chansen som många andra och få testa på att göra en egen fotobok i kavlite! Klicka in här!

Måns ZelmerlövDet blev Rix fm-festival i Båstad!

Efter många om och men blev det att vi körde iväg till Båstad. Mamma och pappa som trodde det skulle vara kö genom hela Båstad som det brukar hade fel. Det var bara att köra och att hitta parkering var inga problem. Första vägen vi kollade på fanns det gott om platser. Sedan traskade vi ner mot RixFm-festivalen och trängde oss in bland allt folk och hittade en perfekt plats, ju längre fram man kom desto fler platser fanns det. RixFm bjöd på flera artister, Janet & Kim från Made in Sweden, Style, Velvet, Arash, Måns Zelmerlöv och E.M.D.

(Emma, nästa inlägg är speciellt till dig!)En hel del folk kan man säga!

Under tiden vi stod och kollade på (fotograferade) artisterna kom det fram olika människor till mig. Bland annat en kille som antagligen var hög eller väldigt full, han ville testa min kamera.. Men jovisst, eller hur att man ger ut den till en helt främmande människa som dessutom är hög? Nej, inte precis..

Rix fm-festival i Båstad

RixFm-festival i Helsingborg förra året.

Funderar på att åka till Båstad för att kolla på artisterna som uppträder ikväll. Frågan är om någon vill med och ifall det är lönt att köra upp såhär sent, sitta i kö någon timme, leta efter parkering och sedan försöka hitta hyffsat bra platser för att se (fotografera) någonting.

Får helt enkelt se hur de blir :)

TisdagsTema: SommarTvå sommarbilder hos mig :) [Tagna med lilla digitalkameran]

TisdagsTema: Värme


Bilden är tagen i Turkiet för två år sedan.

Nu ligger jag efter med TisdagsTema så idag tar vi två veckor på en gång :)

RSS 2.0