Gult & gröntJag har precis plockat undan alla sakerna inför fotoutställningen jag ska ha på söndag. Börjar bli lite stessigt att hinna med allt innan det ska upp.

Imorgon ska jag klippa mig och på fredag ska jag och en kompis åka upp till Göteborg en runda. Egentligen vill jag stanna där över helgen men det får bli någon annan gång..

Nu har jag skrivit om detta inlägget 4 gånger så nu jag ger upp.. varje gång jag loggar in på facebook stänger internet ner sig. Irriterande...

Ett nytt liv påvägModell: Maria T | Foto: Jag | Assistent: Mamma
Utrustning: Canon EOS 400d + Canon EF 50/1,8 II + Reflexskärm Silver


Sådär, nu har jag fått tillåtelse att lägga upp bilderna på Maria :)
Maria skulle fått bebisen för 12 dagar sedan, men den vill inte riktigt titta ut ännu..

Idag har jag haft en slappdag, har bara städat rummet och småfixat lite. I eftermiddags åkte jag till friskis för att träffa Isabell och sedan gick vi på afrodans, det är såå jäkla jobbigt!

Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder här på bloggen :)

19 Oktober 2009

Nu har jag pluggat färdigt för idag, ska bara skriva ut en framsida. Denna veckan har vi jättemånga prov och inlämningar och jag har bara gjort klart ett av dom alla.
Idag hade vi även vårt första elevrådsmöte på skolan och jag ska vara sekreterare/kassör. Nästa vecka ska vi åka och prata med rektorn inne på Rönne och sedan ska vi fotograferas :)

Dags att göra klart framsidan, sen kolla på film.. vi hörs :)


Höst[bilder]väder

Tjolahopp!
Kom hem från stallet för en timme sedan. Skitkul idag! Vi hade bara en häst idag, Fantasy och sedan skulle någon longera en när man red. Började med att träna balansen i skritt, sen trav och sist i galopp. Sedan fick vi prova på att longera någon annan :)

Nu ska jag bara byta om och sedan åka ut till väla och se ifall jag hittar någon vinterjacka, börjar bli riktigt kallt ute.

Ha de så bra i höstvädret!


Vad har hänt sen sist?

Nu har jag inte bloggat på mer än en vecka. Sedan dess har det hänt en del saker - jag och Isabell har börjat träna, jag har dansat afro som var så jobbig men jag ska ge det en chans, jag har fotograferat och är jättenöjd över bilderna, jag har pluggat som fasen, jag har haft massa prov som jag fixat, jag som knappt kunde prata inför 5 personer har pratat inför 130 personer!!!, jag har märkt hur mycket jag älskar barn & fritid, jag har en sjuk kanin som kommer bli bra igen, jag har ramlat av en häst för första gången men jag reste mig och hoppa upp igen.. 
trots flera motgångar har jag vänt det till något positivt, jag älskar mitt liv!  


En spännande dag

Idag gick jag upp redan vid halv åtta för att åka hem till Rebecca, för att sedan åka till stallet. Rebecca är en tjej jag träffat i stallet, hon är så himla go! :)

I stallet mockade Rebecca och sen skulle hon rida in Polka. Så jag fick springa med henne när hon red, så det blev ett träningspass för mig med idag, haha.
Efter stallet åkte vi hem till mig och försökte fixa photoshop. Det gick inget vidare, så vi får försöka någon annan dag :) Vid fem tiden åkte vi tillbaka till stallet och tog in hästarna, och jag tog in Batcha som jag ramlade av igår! Stolt ;) haha

Nu ska jag plugga klart och kolla på ensam mamma söker, vi hörs imorgon! :)

Fredags bilder


Dagens händelse..

Vilket väder vi har fått idag! Regnar och blåser som bara den.
Idag har jag iallafall varit i stallet och ridit Batcha. Och jag ramlade av, för första gången.. Blev jätterädd, men jag klarade av att hoppa upp igen och tack och lov att jag gjorde de, annars hade jag inte vågar rida igen. Lite ont vidhöften och ett blåmärke är pågång, men värre än så var det inte.

Förresten, jag har beställt en ridväst och en hjälm idag! Får antagligen de nästa lördag så nu får vi hoppas på att de passar :)

Nu ikväll har vi äntligen fått igång internet på den bärbara, så nu sitter jag och kollar på film och bloggar samtidigt, nördigt eller vad?! Jag har även scrappat lite och pratat med Rebecca från stallet,som just nu är ute och kör moppe i blåsten! Stackare :p

Nu ska jag kolla klart på filmen, hörs senare :)


RSS 2.0