Skapa en fotobok med dina egna minnen


Fujidirekt har ett kanonbra erbjudande just nu. Där får man skapa en egen fotobok alldeles gratis, till ett värde av 344:-.
Det enda man behöver göra är att man skriver ett inlägg i sin blogg på minst 100 ord. Sedan publicerar man det i sin blogg eller hemsida. Därefter är det bara att sätta igång att välja bilder!

Fujidirekt fotobok är en perfekt bok att samla minnen i. Tillexempel bilder från en resa, från barnens uppväxt, ert bröllop, en minnesvärd dag eller varför inte en fotobok med bilder och text att ge till din flick/-pojkvän?!

För att skapa en egen fotobok installerar du en programvara som finns att ladda ner på Fujidirekt's hemsida. Därefter kan du sitta i lugn och ro och bestämma själv hur du vill att den ska se ut. Bland annat kan man beskära bilderna, redigera och lägga till olika efekter och ramar. Du kan alltså själv bestämma hur den ska se ut.
När du bestämt hur fotoboken ska se ut är det bara att ladda upp fotoboken. 4 veckor senare kommer fotoboken i brevlådan och du kan sedan visa upp din fina fotobok för dina käraste :-) Superenkelt och snabbt!

Ta chansen som många andra och få testa på att göra en egen fotobok i kavlite! Klicka in här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0