Dagarna går..

Jag har varit hemma hela veckan och i princip bara legat i sängen. Börjar bli ganska långtråkigt men foten börjar bli bättre. Imorgon är det nya tag och då ska jag försöka vara på praktiken hela dagen. Ridningen till helgen hoppar jag över och sen får vi se om jag kan vara med på avslutningen :)

En bild printad från en film. 2 minuter efter bilden tagits ramlade jag av..


Jag hoppar bara rundor..

Denna helgen har det inte blivit speciellt mycket bloggning, eller rättar sagt den senaste veckan, dels för att praktiken tar en stor del av tiden och sen har jag andra aktiviteter. Bland annat ridning, och det gick inte speciellt bra i lördags då jag ramlade av. Foten svullnade upp, stor som en tennisboll, så jag och mamma åkte till akuten och fick sitta där i fyra timmar. Ingenting var brutet men den har fått en rejäl stukning och käken har fått sig en smäll. Den kommande veckan spenderas nog mest i sängen med foten i högläge och sen får vi se när jag kan ta mig till praktiken igen :)

Förresten, designen på bloggen har ju blivit helt upp och ner. Jag får försöka fixa det någon dag..

Silhuett


Ett snabbt inlägg nu..
Om 30 minuter ska vi ha gäster och innan dess ska jag ringa till två jobb och bestämma en dag för att träffas :)

Imorgon är det dags för praktiken, börjar 07.45, har inte börjat så tidigt på hur länge som helst.. haha.

Nu måste jag ringa innan jag glömmer de, får se om jag hinner skriva senare. Ha dé!


Utställning

Just nu har jag utställning på Friskis&Svettis i Ängelholm. Ni som har möjlighet att åka dit får jättegärna åka dit och kolla samt skriva i min gästbok som finns där. Ni andra som inte kan ta er dit ska också få möjlighet att få se bilderna, så jag lägger upp några av bilderna som hänger uppe just nu :-)


Bilderna finns i högre upplösning på hemsidan.

Är ni intresserad av att köpa någon utav bilderna på hemsidan är det bara att maila till carolinebjork@ektv.nu

Svininfluensan

Just nu försöker jag få tag på min handledare på min praktikplats men det går inte så bra. Får försök senare, bara hon inte går hem för dagen.

I onsdags tog vi sprutan i skolan mot svininfluensan och det skulle jag nog inte gjort. Feber, kramper i benen, illamående, yr, huvudvärk.. Både igår och idag har jag varit hemma och nu börjar de gå på bättringsvägar som tur är. Men det är inte bara jag som varit hemma, utan 13 av 22 i klassen har varit hemma pga. av sprutan.

Nu ska jag försöka få tag på handledaren igen och sedan fortsätta med julkorten :)


RSS 2.0