Inget internet, men balfotografering i eftermiddag!

Hände en liten olycka hemma igår, därför har jag inget internet :( Men iallafall, sitter i skolan nu och väntar på bussen med bebis-jasse :) Ska hem och packa ihop och sen åka till Laholm och fotografera en tjej. Hörs när jag får tillbaka internet!


Ett ljustält som åkte tillbaka


Detta är vad jag handlade senast. Ett ljustält som jag lämnade tillbaka efter några dagar. Vi kunde inte sammarbeta och jag hade inte tålamod att vänta 1 timme mellan varje gång jag skulle ta kort. Lamporna började lukta bränt efter att ha varit på i ca 10 minuter. Som sagt, det åkte tillbaka :)

Låter bilden tala för sig själv


Friskis&Svettis Ängelholm

Då vart det lördag igen! Åkte ut till crossbanan för att kolla på klubbmästerskapet, men vi kom en timme förtidigt och det blåste som in i. Vi stannade bara och kollade på uppvärmningen sen körde jag och mamma in till Friskis&Svettis. Där skulle alla funktionärer skulle samlas för att sedan göra en hemlighet i stan. Lite över ett hade alla kommit så vi började träna på hemligheten och det gick jättefort och sedan var det helt plötsligt dax att dra sig mot torget där allt skulle vara. Alla funktionärer spred sig bland människorna som stod där. Rätt vad det var började våra låtar spelas och vi skulle börja dansa. Första gruppen började, andra gruppen därefter och sist var det vi som skulle börja. När vår grupps låt började skulle vi ta av oss ytterkläderna och bara ha Friskis&Svettis tröjan på oss samtidigt som vi dansade. Låtarna gick såfort att man knappt hann med rörelserna. När vi var klara slutade musiken, vi tog våra kläder och sen gick därifrån som ingenting hänt ;p Hur fräckt som helst och jättekul! Hoppas vi gör om det fler gånger :)

(Någon från friskis&svettis spelade in det och jag lägger upp filmen om jag får tag på den, lägger upp en liknande film)


Jag ska visa dig att jag finns här


Hittar du inte vägen hem, ska jag visa dig tills du hittar rätt
Om du letar efter ljus, ska jag visa dig att mörkret  inte når dig
Behöver du en axel att vila emot, ska jag visa dig att jag alltid har en ledig
Skulle du tappa balansen, ska jag visa dig att jag står stadigt vid din sida
Men har du styrkan att förlora, har du vunnit allt ändå

Plask!


Nya fotoideér, någon som ställer upp?


Jag har flera stycken fotoideér just nu som jag vill prova. Om någon är intresserad att ställe upp så hör av er! :)

Idag ska jag till väla och antagligen köpa ett ljustält. Sedan ska vi till min farmor som fyller år idag, grattis!

Sista praktikdagenFörsta jordgubben i år är uppäten! Mums, va gott de va! 
Idag var sista dagen på praktiken. Jag har varit på en förskola under några veckor, 11 veckor tror jag det blev. Kommer sakna alla jättemycket och kommer såklart att hälsa på där snart! Som avslutningspresent fick jag ett häfte med teckningar från alla barnen. De flesta barnen kommer byta avdelningar till hösten och innan de måste jag hälsa på. Åh, kommer sakna att ha småbarn runt mig hela tiden :(

Iallafall, halv fyra slutade jag på praktiken och därefter var det barnpassningen på friskis, jättetråkigt idag då det inte kom ett enda barn :/ Vid halv åtta åkte jag och mamma ut till crossbanan en runda för att kolla på lillebror, men det var kallt som in i så vi stannade bara 20 minuter.

grattis på födelsedagen, pappa ♥

Dagen började med att vi gav pappa presenter även fast han inte vill ha några. Han blev ändå glad då det var saker han behöver :-) Sedan har dagen bara flytit på, har fixat och donat här hemma. Kaninerna har varit ute och hoppat i trädgården hela dagen. Bitzy har legat och solat som vanligt ;-)

Det har inte blivit någon bra uppdatering dom senaste dagarna då jag har varit sjuk :-( Började med att jag blev störtförkyld och varm i tisdags som sedan släppte i torsdagskväll. Istället gick det över till illamående och kräkningar. Blää, men som tur är har det slutat!

Grattis på födelsedagen, pappa! ♥ ♥ ♥


TisdagsTema: Gummi


Lillebror kör runt och runt och runt med nya crossen


Woho! Picasa fungerar igen! Och lite om dagen

Sådär, nu fungerar picasa igen så jag kan blogga, haha. Det slutade fungera i slutet av förra veckan och det känns så tråkigt att blogga utan bilder. Men nu fungerar de igen och jag har massor utav bilder att visa :)

Dagen började med skolan, gick långdag till kvart i tre vilket egentligen inte alls är länge. När vi slutat åkte jag och Jasmine hem till mig och bakade raberbermuffins :) Vid 17.00 packade vi ihop en fikakorg och åkte till crossbanan så att lillebror fick testa att köra sin nya cross. Det gick jättebra för honom och det är roligt att se honom glad för engångs skull :)

SJUKLINGEN EVERT ÄR NYBADAD


Crosstävling i Hillarp 090502


En lång biltur ner till ystad och tillbaka

Fredag: Åkte iväg vid 10-tiden. Raka vägen ut på motorvägen - passerade Helsingborg, passerade Landskrona, passerade Lund, passerade Malmö - nästan framme i Ystad. *Wopps, körde för långt, tar en extra runda i rondellen*  Sådär, sen var vi på rätt väg igen. Följer rätt väg, *opps,* körde för långt. Vänder. Kör tillbaka. Sen var vi framme. Blåste som in i och rapsen svajade. Familjen står och kollar på crossen som vi åkte för att kolla på. Svårt att undra vad Caroline gör... (?) Nja, kanske inte, står och fotograferar rapsen såklart! Lillebror testar Suzukin. Köper crossen, sen var det bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka... Sådär såg min fredag ut :-)


Bilder från torsdagen

I torsdags var jag ledig från skolan för att följa med familjen och två andra personer till Trollehallar. Vi träffades där runt tio och gick ner mot sjön, där packade vi upp och sedan satte oss och fikade. Lillebror och jag sprang runt och fotade allt möjligt, Bitzy badade och de andra satt kvar och pratade. Det var jättemysigt där och tiden bara sprang iväg...oh, bilderna blev jättedåliga nu här :(

RSS 2.0